РУ

Нашим заводом змонтовано перший кран Palfinger SANY SPC180 на шасі Daewoo

27 травня 2023
Нашим заводом змонтовано перший кран Palfinger SANY SPC180 на шасі Daewoo

Автомобільний кран Palfinger SANY SPC180, для якого наш завод вперше використав як базове вантажне шасі Daewoo, придбано для комунальників Київщини.

Як повідомляли раніше, спеціально за ініціативою заводу «Модус» для українського ринку кранової техніки австрійсько-китайський бренд автокранів Palfinger Sany розробив нову модель кранової установки — SPC 180 T.  Кранова надбудова Palfinger Sany SPC 180 має 4-секційну стрілу довжиною від 9,7 до 31,2 м, вантажний момент 58,5 тм і, як це вочевидь із назви моделі, - вантажопідйомність 18 тонн.

Найменша за вантажопідйомністю в модельному ряду автокранів Palfinger Sany модель SPC 180 стане в нагоді тим покупцям, яким конче потрібна спецтехніка для виконання робіт середньої важкості, але немає потреби та зайвих матеріальних можливостей покупати більш потужні і, як наслідок, більш дороговартісні автокрани (з вантажопідйомністю понад 25 тонн). До того ж, така покупка більш економічно доцільна і за рахунок використання як базового 2-вісного шасі від бюджетного вантажного бренду Daewoo. Впевнені, що комунальники Київщини належним чином оцінять компактний і маневрений автокран Palfinger SANY SPC180 під час роботи на тісних робочих ділянках.

FASSI Palfinger SANY Liebherr CSM Cantoni GT Semi Trailer Arslan Ansan